Specifikationer
Captain Seat GL2000B Navy Blue Pin Stripe
Captain Seat GL2000TB Maxime Beige
Captain Seat GL2000TVB Sintra Blue

The Captain Seat

GL2000

Vår mest sålda 2 sits Lounger

Finns i mahogny och teak

Storlek: 146 x 95 x 170 cm

Vikt: 120 - 140 kg

Commodore Deluxe GL3002TB Maxime Beige
Commodore Deluxe GL3002TVB Sintra Blue
Commodore Deluxe GL3002B Navy Blue Pin Stripe

The Commodore Deluxe

GL3002

Maffig 2 sits Lounger

Finns i mahogny och teak

Storlek: 160 x 95 x 170 cm

Vikt: 130 - 165 kg

Specifikationer

The Beach Lounger

BL120

Den klassiska strandkorg

Finns i mahogny 

Storlek: 120  x 95 x 170 cm

Vikt: 95 kg

The Lieutenant

GL1000

1 sits Garden Lounger

Finns i mahogny

Storlek: 85 x 80 x 170 cm

Vikt: 90 kg

Träslag

Lackad Mahogny

Oljerad Teak

Commodore Family GL3000TVB Sintra Blue
Commodore Family GL3000B Navy Blue Pin Stripe
Commodore Family GL3000TB Maxime Beige

The Commodore Family

GL3000

Maffig 2 eller 3 sits Lounger

Finns i mahogny och teak

Storlek: 160 x 95 x 170 cm

Vikt: 135 - 170 kg

G-TEX Överdrag

GTEXxxxx

G-TEX-överdraget som andas ger en Garden Lounger det bästa skyddet


Finns för alla Loungers

Börstad Antik Teak

Att köpa en Garden Lounger

 

Träkälla

Alla Lounger från Mygind Design är fullt FSC- och SVLK-certifierade.

Det är vår policy att enbart sälja mahogny och teak från certifierat hållbar källa. Inga regnskog.

 


Måttbeställd kvalitet

Alla våra loungemöbler byggs på beställning, med endast de finaste materialen.


Varje loungemöbel är handvävd i UV- och frostsäker PE-rotting med färger och nyanser som efterliknar naturlig rotting.


Sittdynorna är tillverkade i skum med hög densitet och huvud- och ryggdynorna har individuellt anpassad fyllning för att maximera komforten. Alla våra loungemöbler är klädda i marinklassat utomhustyg, tillverkat i Frankrike, Tyskland och Spanien. Våra marinklassade utomhustyger är tåliga och lätta att rengöra, UV-skyddade och mycket motståndskraftiga mot smuts och fläckar. Slutligen har loungemöblerna slitstarka beslag och detaljer tillverkade i rostfritt stål. Fönsterventilerna som finns som tillval är tillverkade i aluminium.

 

Beställa Lounger

När man beställer en måttbeställd loungemöbel behöver man ta beslut om storleken på Lounger, val av trä, tygkombinationer och eventuella tillbehör såsom lyft-kit, fönsterventiler, extra kuddar etc.


Dessa beslut kan enkelt tas genom att besöka oss på någon av de många utställningar som vi finns på varje år i Skandinavien och i Storbritannien. Det går att beställa online eller via telefon men det är viktigt att du vet vilka tyger du vill ha, eller litar på våra rekommendationer, eftersom det aldrig är lätt att välja tyger online.


Begränsat utrymme för leverans

Varje Lounger tillverkas för hand och levereras färdigmonterad. (INGA platta paket). Det är dock möjligt att ta bort taket och därmed göra det möjligt att ta sig genom de flesta smala entréer och dörröppningar. Med en öppning på 96 cm eller mer kan en 2- eller 3-sitsig Lounger lätt bäras igenom. Utan taket, och genom att vinkla möbelns botten till ett ”L”, är öppningar på 75 cm eller mer oftast tillräckligt för att ta sig igenom smala entréer. Man kan också helt enkelt bära den över staket eller häckar.     


Att äga och förvara en Garden Lounger

Även om loungemöblerna ser väldigt ömtåliga ut är de faktiskt mycket slitstarka tack vare det noggrant utvalda materialet. ALLT FÖRVARAS UTOMHUS – ÅRET RUNT. G-Tex-överdraget i material som andas ger ventilation, kontrollerar fuktnivån och fungerar som ett UV-skydd. Sätet, kuddarna och de marinklassade tygerna är vattenavvisande och träslaget är av slitstark solid mahogny eller teak.


Underhåll

Allt är lättskött. Mahogny Loungers är delvis lackerade för utseendets skull, inte för skydd. (Lack endast på synliga ytor, vilket tillåter mahogny-träet att andas.)


Teak Lounger har fått en lätt behandling med teakolja under produktionen. Endast en minimal mängd olja bör appliceras på nytt för att fräscha upp teak-träet; eller så låter man helt enkelt träslaget åldras med tiden.


Den borstade pigmenterade teaken bör inte oljas in eller behandlas på nytt.


Reservdelar

Våra Garden Loungers är byggda för att användas, och de klarar mycket. Spill är ofta bara att borsta eller dammsuga bort, utan några kvarvarande fläckar. Klibbiga eller feta fläckar, som choklad, glass, eller mat, behöver inte mer än lite flytande diskmedel och ljummet vatten eller rengöringsdukar för tygklädsel.


Men när verkliga skador uppstår – är vi här för att hjälpa. Nästan alla delar på Lounger kan bytas ut eller repareras. Tveka inte att ringa oss