Loungers

"The Garden Haven" Garden Lounger

Utomhuslounger bär på en rik historia. De designades för över 150 år sedan och de viktorianska sittplatserna skapades för att ge skydd mot vind och sol, samtidigt som man njöt av att sitta utomhus.


Mygind Design Scandinavia har vidareutvecklat komfort, kvalitet och funktionalitet hos dessa historiska möbler och därmed skapat den skräddarsydda kollektionen: “The Garden Haven"


En Garden Lounger är tillverkad i massivt mahogny eller teak och handvävd väderbeständig konstrotting samt helt anpassad klädsel och stoppning med behagligt tjocka dynor och kuddar, vilket ger dig en lyxig och vindstilla uteplats året runt.

2 Sits Commodore Deluxe Garden Lounger i viktoriansk stil med fönster (båt ventiler) - Sunbrella Maxime Beige / Heather Beige tyg kombination. Från Mygind Design Scandinavia AB
Champagnekylare designad speciellt för Mygind Design trädgårdsmöbler och korg strandstol
Vridbart sidobord med magnetlås

Skräddarsydd Hantverk

Gedigen kvalitet - Uppmärksamhet på detaljer - Lyxig känsla - Ren komfort. Detta är bara några av de kommentarer vi får. Vi kallar det en ”The Garden Haven” Garden Lounger.
Finns i certificerad mahogny, teak eller börstad teak.

Beslag och detaljer i rostfritt stål. Mygind Design Garden Lounger
Mygind Design Garden Lounger. Justerbart avtagbart fotstöd

Förvaring utomhus året runt

Det väderbeständiga G-TEX-överdraget som andas ger en Garden Lounger det bästa skyddet mot väder och vind när den inte används. Med G-TEX-överdraget kan du tryggt förvara möbeln med både klädsel och kuddar utomhus året runt.

Väderbeständigt GTEX överdrag